birdsandeggs.blogspot.com

Va salut pe toti cei carora LUMEA PASARILOR DOMESTICE SI SALBATICE vi se pare un domeniu interesant de studiat,de apreciat si de placut in acelas timp.

Faceți căutări pe acest blog

Postări populare

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 februarie 2011

Fermier / crescător păsări de curte

Cine sunt si cu ce se ocupa? Meseria de crescator de pasari consta în a creste, hrani si trata pasarile de curte si de apa.
Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: - monitorizarea starii de sanatate a pasarilor si descoperirea oricaror simptome ale diverselor boli ale pasarilor de curte - administrarea si supravegherea incubatoarelor - sa faca diverse munci legate de furajarea si cresterea pasarilor - sa acorde primul ajutor, cum ar fi sa-i asiste pe veterinarii care lucreaza cu pasari bolnave - sa creasca pasari de rasa - sa hraneasca pasarile de curte inclusiv sa le dea suplimente alimentare si medicamente profilactice - sa stabileasca importanta pasarilor de curte din punct de vedere al rasei lor si al felului cum au fost crescute - sa fixeze, sa întretina si sa repare dispozitivele care servesc la furajarea si adaparea pasarilor de curte si sa curete echipamentele.
Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în crescatorii de pasari de curte sau în ferme, unde mediul de lucru implica cantitati mari de praf si mirosuri neplacute.
Ce instrumente / echipamente folosesc? Cel mai frecvent utilizate ustensile sunt incubatoarele, liniile de furajare, dispozitivele de adapare, echipamentele de aer conditionat, echipamentele pentru curatarea locurilor unde stau pasarile de curte, echipamente de adunat oua etc., precum si alte unelte si dispozitive.
De ce aveti nevoie pentru a reusi?


sursa:www.go.ise.ro

Un comentariu:

  1. pt a reusi e nevoie in primul rand sa fi iubitor al acestor vertebrate si restul vin pe parcurs

    RăspundețiȘtergere